Karlstads nya mötesplats

Brf Sundsta Torg är en mötesplats med tre moderna hus med 8–13 våningar som smälter in i den historiska stadsdelen Sundsta. Totalt 136 bostadsrätter där samtliga har riktigt låga månadsavgifter.

Hela vägen från mysiga ettor upp till rymliga och välplanerade fyror samt en femma. Alla lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Gott om gemensamma utrymmen – en mysig innergård med stora möjligheter till socialisering samt bokningsbara övernattningsrum och mötesutrymmen. Nära alla tänkbara bekvämligheter på Sundsta och i centrala Karlstad och dessutom nära naturområden. Genom Sundstapassagen kommer en ny väg ner till Sundsta tjärn att finnas.

Byggherre av Brf Sundsta Torg är Prepart Projekt och Karlstadhus. Mondo Arkitekter står för designen.

Ett lugnt område med närhet till puls

För att skapa ett samspel med området runtomkring Sundsta Torg har fasaderna klätts i tegel av tre olika kompletterande slag – från klassiskt rött till gradvis ljusare nyanser. Det är en stadsdel med en lång historia och de traditioner som finns syns i arkitekturen. Trots att de tre huskropparna har ett eget uttryck så finns en helhet som gör Sundsta Torg till en naturlig mötesplats. Platsen är unik då det finns samma närhet till flera omtyckta rekreationsområden som till stadens puls.

BRF Sundstatorg BRF Sundstatorg BRF Sundstatorg